FMHáz – innen indul az élet

Az FMHáz egy modern, fiatalos ház a Fehérvári és a Tétényi út környéki, családi házas övezetben, mégis közel a pezsgő városhoz. A környéken található a Lágymányosi öböl, az Allee bevásárlóközpont, Fehérvári úti vásárcsarnok, a Móricz Zsigmond körtér és a Feneketlen tó. Szintén a közelben vannak az ELTE és BME épületei, valamint az Infopark irodái, így tökéletes választás egyetemisták, valamint a közelben dolgozók számára. A kiváló tömegközlekedésnek és útkapcsolatoknak köszönhetően a belváros a nap bármely szakában könnyen és gyorsan elérhető, és a hazajutás éjszaka sem okozhat gondot.
 
Nem csak a környezetük teszi vonzóvá az FMHáz otthonait: szinte valamennyi lakás déli fekvésű, variálható belső kialakításuknak köszönhetően pedig minden igényt kielégítenek. Több lakásból ragyogó panoráma nyílik a környékre. A közepes alapterületű, nagy szobaszámú lakások, és a tágas teraszok ideális környezetet kínálnak egyetemisták, pályakezdők, fiatal párok számára, és mindazoknak, akik a fiatalos, pörgős életritmust szeretik.
 
Az FMHáz mögött megbízható beruházó, és komoly szakmai tapasztalatokkal bíró kivitelezők állnak, így a lakások nem csak szépek és kellemesek, hanem egyben kiváló minőségűek is. A felhasznált anyagok és a kivitelezés minősége egyaránt igényes, magas színvonalú, ez pedig hosszú távon is biztosítja kényelmét, és otthonának értékállóságát. Az FMHáz elhelyezkedésének, belső kialakításának és értékállóságának köszönhetően nem csak saját otthonnak ideális, befektetésként is remek választás, hiszen a házban található lakások bármikor könnyen kiadhatók.

Műszaki dokumentáció:


PDF formátumban letölthető

 

A beruházóról

A BHG-F45 Kft. a nagymúltú BHG Híradástechnikai Zrt. által alapított projekttársaság, amely kizárólagos tevékenységként az FMHáz beruházás előkészítését és lebonyolítását végzi.

A BHG-csoport jelentős referenciákkal bíró ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaság, ismertebb fejlesztéseink közé tartozik a Hattyúház (I. ker., Hattyú utca), a McDonald’s Gyáli úti központja, a XI. ker. Hauszmann utcában található BHG Irodaház-együttes, de cégeink portfoliójába tartoznak vidéki Penny Market áruházak, logisztikai ingatlanok is.

A BHG-csoport egyik projektcége 2002-2005 évben
a Gyermek- Ifjúsági és Sportminisztériummal összefogva valósította meg a mintegy 13.000 m2 alapterületű,
a hazai sport-igazgatás, -kutatás, -utánpótlás
és olimpiai mozgalom testületeinek helyet adó Magyar
Sport Háza beruházást.

Leányvállalatunk, JászIngatlan Kft. 2011 júniusában
ad át 77 lakásos társasházat Budapest XIII. kerületében,
a Szent-István park közelében. (www.pozsonyihaz.hu)

 

A Beruházó cégadatai:

BHG-F45 Ingatlanforgalmazási és Ingatlanfejlesztési Kft.
Székhely: 1075 Budapest, Király u. 1/A
képviseli: Lovas Tamás ügyvezető
statisztikai szám: 13895105-6810-113-01
adószáma: 13895105-2-42
cégjegyzékszám: 01-09-878728
bankszámlaszám: OTP 11795009-20009829
műszaki ellenőr: Gergely Tamás, 06 20 366 36 60, gergely.tamas@bhgzrt.hu

 

Kivitelező

Propszt Szerkezetépítő Kft.
www.propszt.hu